Antena 3 Actualitate Mesajul transmis de ministrul Educației în prima zi de școală

Mesajul transmis de ministrul Educației în prima zi de școală

de Silvia Țigănilă    |    14 Sep 2020   •   10:15
Mesajul transmis de ministrul Educației în prima zi de școală
Sursa foto: Hepta

Ministrul Educației, Monica Anisie, spune că educația trebuie să continue în orice situație. ”Copii, fiți responsabili și respectați toate regulile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor”, a spus ministrul.

”Dragi copii, mergeți cu încredere la școală! Oricare ar fi situația epidemiologică, noi trebuie să ne concentrăm pe învățare! Educația trebuie să continue în orice situație. Prin urmare, fiți responsabili, fiți prudenți, dar și implicați. Prin urmare, mergem cu toții la școală. Este important să mergem la școală și să fim alături de profesorii noștri. Copii, fiți responsabili și respectați toate regulile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor. Noi, profesorii, suntem alături de voi”, a spus Monica Anisie, ministru al Educației.

Iohannis, mesaj pentru elevi în prima zi de şcoală: Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi

Ministrul le-a transmis și profesorilor să aibă un an școlar cu împliniri, cu sănătate, cu implicare.

”Au muncit și în timpul examenelor naționale, dar au făcut și eforturi supraomenești atunci când au fost suspendate cursurile. Trebuie să recunoaștem că în atâția ani de zile, deși am avut suspendate cursurile și câte 3 săptămâni, din cauza viscolului, a gripei și așa mai departe, educația nu continua și copiii rămâneau acasă, izolați, fără să își continue învățarea. Acum am arătat că se poate, prin suspendarea cursurilor am continuat învățarea în sistem online.

Sigur, trebuie să ne perfecționăm, dar eu spun că începând cu acest an școlar lucrurile vor arăta cu totul altfel decât au fost până acum”, a mai spus ministrul Monica Anisie.

Mesajul transmis de ministrul Educației în prima zi de școală

Citiți și:

Prima zi de școală. Ce reguli trebuie să respecte elevii care merg la cursuri

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close