Antena 3 CNN Actualitate Mesajul trist al Andreei Esca după atentatele din Bruxelles: „Îmi amintesc cu lux de amănunte cum...”

Mesajul trist al Andreei Esca după atentatele din Bruxelles: „Îmi amintesc cu lux de amănunte cum...”

Mesajul trist al Andreei Esca după atentatele din Bruxelles: „Îmi amintesc cu lux de amănunte cum...”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Andreea Esca
de S.T.    |    22 Mar 2016   •   15:18

Bruxelles ramane pentru noi, echipa StirileProTV , locul de unde am realizat cea mai solicitanta transmisie in direct, in noaptea catre 1 ianuarie 2007, pentru a marca aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Ramane un loc al pacii, solidaritatii si bucuriei. Imi amintesc cu lux de amanunte cum am realizat zeci de reportaje in zilele precedente transmisiei, cum ne-au lasat balta calculatoarele cu numai cateva minute inainte de ora 19 si am spus :“ Buna seara si bun gasit la stiri “ cu cele mai mari emotii din viata mea si cum am sarbatorit Revelionul cu colegii mei dupa ce am rasuflat usurati ca ne-a iesit perfect in final. Despre asta este viata. Trebuie sa ne iasa bine…in final, prin oricat de multe incercari am trece”, a scris Andreea Esca pe Facebook, marți, după atentatele de la Bruxelles.

Cel puțin 26 persoane au murit și 136 au fost rănite în atentatele teroriste de pe aeroportul Zaventem și din stația de metrou Maelbeek, din apropierea instituțiilor europene.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close