Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea a stat în mâini pentru Nadia şi soţul ei: "Era să mor, am fost la un pas de moarte". Hohote de râs din partea Nadiei

Mihai Gâdea a stat în mâini pentru Nadia şi soţul ei: "Era să mor, am fost la un pas de moarte". Hohote de râs din partea Nadiei

Mihai Gâdea a acceptat provocarea făcută de Nadia Comăneci şi soţul ei Bart Conner, în urmă cu mai multe luni, când i-au cerut să execute un element simplu din gimnastică - să stea în mâini. Realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" s-a conformat şi a văzut preţ de câteva secunde lumea cu susul în jos.

Mihai Gâdea a stat în mâini pentru Nadia şi soţul ei: "Era să mor, am fost la un pas de moarte". Hohote de râs din partea Nadiei
de Cristi Popovici    |    12 Oct 2020   •   23:28

La finalul emisiunii "Sinteza Zilei" din această seară, Mihai Gâdea a vrut să-şi ţină cuvântul dat Nadiei Comăneci în urmă cu câteva luni când a acceptat provocarea de a executa un element din gimnastică şi anume să stea în mâini.

În hohotele de râs ale Nadiei Comăneci şi ale celorlalţi invitaţi în emisiune, Mihai Gâdea a prezentat filmuleţul care dovedeşte că şi-a îndeplinit cuvântul.

"Nadia, Bart, e momentul să vă răspund provocării. Mă antrenez de câteva luni de zile. Voi sta în mâini, conform provocării voastre, v-a fi un moment în care lumea se va întoarce cu susul în jos.", a fost mesajul lui Mihai Gâdea, înainte să stea în mâini, rezemat de un perete.

"Într-o ţară în care toate sunt cu susul în jos, iată-mă şi pe mine că mă văd mai bine", a spus realizatorul TV, în momentul în care a reuşit exerciţiul. La final, Mihai Gâdea a spus, în glumă: "Era să mor, am fost la un pas de moarte".

Momentul a fost gustat de toţi invitaţii lui Mihai Gâdea, care au râs cu poftă după performanţa acestuia.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close