Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Dovada care aruncă în aer statul paralel. Probe DNA Ploiești, trimise la biroul lui Coldea

Sinteza zilei. Dovada care aruncă în aer statul paralel. Probe DNA Ploiești, trimise la biroul lui Coldea

Sinteza zilei. Dovada care aruncă în aer statul paralel. Probe DNA Ploiești, trimise la biroul lui Coldea
Sursa foto: foto: Agerpres
15 Ian 2019   •   22:35

Mihai Gâdea a prezentat, marți, la "Sinteza Zilei", dovada care aruncă în aer statul paralel.

Citește și: Sinteza Zilei. Nucleara pentru Klaus Iohannis și Augustin Lazăr

Potrivit unui nou document, prezentat în exclusivitate la Antena 3, procurorii de la unitatea de elită DNA Ploiești îi trimiteau fostului director operativ al SRI Florian Coldea probe din perchezițiile pe care le făceau.

sursa: Antena 3/ Sinteza Zilei

"Aceşti procurori nenorociți, după ce făceau percheziţii, trimiteau direct la cabinetul lui Coldea, prin adresa numărul cutare. Iată adresa din 7.03.2016. Cine era prim-ministru atunci? Domnul Cioloș.

În cuprinsul acestei adrese s-a precizat că "înscrisurile vă sunt puse la dispoziție în forma în care au fost ridicate și individualizate cu ocazia perchezițiilor domiciliare, sigilate sau semnate spre neschimbare și se compun din mai multe volume/mape".

Ei au încercat să gasească o formulă să scape, în momentul în care au fost întrebaţi, şi au zis "acolo este posibil să fi fost nişte chestiuni care intră la secret". E un răspuns prost pentru cineva care ar fi trebuit să știe răsunusul: în momentul în care ai acel certificat ORNIS, ai acces la acele lucruri şi nu trebuie să i le trimiţi lui Coldea", a spus Mihai Gâdea.

Citește și: Cristoiu, teorie-șoc. Pe ce se bazează Klaus Iohannis în ultimele sale acțiuni. Veste proastă pentru PSD

Sinteza Zilei, LIVE PE ANTENA 3.RO.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close