Antena 3 CNN Actualitate Mihai Leu le-a oferit băieților implicați în accidentul de la raliu trofeele câștigate de el

Mihai Leu le-a oferit băieților implicați în accidentul de la raliu trofeele câștigate de el

Pilotul Mihai Leu le-a oferit băieților implicați în accidentul de la Raliul din Târgu Mureș, când mașina sa a ieșit în decor, trofeele câștigate la etapa de la Târgu Mureș.

Mihai Leu le-a oferit băieților implicați în accidentul de la raliu trofeele câștigate de el
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    02 Iul 2022   •   23:30

După cursa terminată în parapete, Mihai Leu i-a invitat pe cei doi copii implicați în accident la masă și chiar le-a oferit acestora trofeele pe care el le-a câștigat la etapa de la Târgu Mureș.

„Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuți sunt bine. Chiar am vorbit cu părinții și vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu, potrivit Mediafax. 

Pe ultima manșă a etapei a doua din Campionatul Național de Super Rally, care a avut loc la Târgu Mureș, pilotul Mihai Leu a pierdut controlul prototipului Radical SR8 și a lovit un gard de protecție.

Mihai Leu, implicat într-un accident la Raliul Mureșului: Pilotul a intrat cu mașina într-un gard | 2 copii, răniți

Doi copii, frați, aflați alături de mama lor chiar lângă gard au avut nevoie de scurte îngrijiri medicale, însă nu au necesitat transport la spital și nici internare.

De asemenea, Mihai Leu nu a necesitat îngrijiri medicale, viteza la impact fiind foarte mică.

În momentul incidentului doar Mihai Leu și Jerome France se mai aflau pe traseu, dar situația din clasament nu mai putea fi schimbată, spun reprezentanții Federației Române de Automobilism.

În urma incidentului, Federația Română de Automobilim Sportiv a deschis o anchetă pentru a vedea circumstanțele în care s-a produs incidentul.

×
Subiecte în articol: Mihai Leu pilot pilor raliu Târgu Mureș
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close