Antena 3 CNN Actualitate MApN: Transport umanitar pentru refugiaţii ucraineni

MApN: Transport umanitar pentru refugiaţii ucraineni

Militari ai Batalionului 1 CIMIC din Bucureşti au efectuat miercuri un transport umanitar către tabăra de refugiaţi amplasată în zona punctului de frontieră Siret, judeţul Suceava.

MApN: Transport umanitar pentru refugiaţii ucraineni
Sursa foto: Facebook/ Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro
de Silvia Preda    |    02 Mar 2022   •   20:02

"Transport umanitar pentru refugiații ucraineni

Militari ai Batalionului 1 CIMIC din București au efectuat astăzi un transport umanitar către tabăra de refugiați amplasată în zona punctului de frontieră Siret din județul Suceava.

Transportul conține alimente, produse de strictă necesitate și 200 de pilote pentru cetățenii ucraineni care așteaptă să fie transferați în centrele de cazare din țară.

Pe fondul intensificării măsurilor întreprinse la nivel național pentru întrajutorarea refugiaților din Ucraina, Mega Image România S.R.L. și S.C. Ikea România S.A.. în calitate de sponsori, și Asociația de Caritate din Armata României „CAMARAZII”, ca partener neguvernamental, au inițiat această colaborare cu Ministerul Apărării Naționale în semn de solidaritate umană față de poporul ucrainean", transmite Ministerul Apărării Naţionale pe Facebook.

Citiţi şi: Impactul războiului în economie. Vom plăti mai mult la pompă, în facturile la energie, dar şi pentru rate sau chirii

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close