Antena 3 CNN Actualitate Minciuni despre Antena 3, demontate de Mircea Badea

Minciuni despre Antena 3, demontate de Mircea Badea

Minciuni despre Antena 3, demontate de Mircea Badea
21 Feb 2016   •   20:54
Mircea Badea a demontat, duminică, mai multe minciuni spuse în ultimele zile despre Antena 3 și scandalul evacuării în care este implicat întreg trustul Intact.
 
Spre exemplu, despre prejudiciul de 60 de milioane de care se vorbește, Mircea Badea a clarificat: ”Trepaneții vorbesc de 60 de milioane, dar acești bani nu au existat niciodată. este vorba de o evaluarea a unui teren făcută de niște experți”.
 
Cât despre posibila vânzare a sediului Antenei 3, din Șos. București-Ploiești, realizatorul de la Antena 3 a explicat: ”Cine va veni să cumpere sediul ăsta unde ne aflăm aici (Șos. București-Ploiești), mie îmi vine să râd. Coșmelia asta cui să o vinzi? Ca să o ia și să facă ce cu ea? Nu e o vilă de pe B-dul Kiseleff”, a spus Mircea Badea, duminică, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.
 
”Pronosticul meu este că n-o s-o vândă, pentru că nu au cumpărător”, este de părere Mircea Badea.
 
Toate minciunile despre trustul Intact demontate de Mircea Badea, în videoul de mai sus.

Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate
 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close