Antena 3 CNN Actualitate Alertă de la Ministerul Educaţiei pentru profesori. A apărut un nou tip de fraudă

Alertă de la Ministerul Educaţiei pentru profesori. A apărut un nou tip de fraudă

Ministerul Educaţiei atenţionează asupra unei tentative de fraudă. Falşi angajaţi sună cadrele didactice şi le cer bani pentru sinistraţii din Turcia şi Siria.

Alertă de la Ministerul Educaţiei pentru profesori. A apărut un nou tip de fraudă
Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Silvia Preda    |    08 Feb 2023   •   19:33

Există informaţii potrivit cărora mai multor directori de unităţi de învăţământ şi cadre didactice li s-ar fi solicitat sume de bani de la persoane care se recomandau ca fiind angajaţi ai ministerului.

"Având în vedere că mai multe cadre didactice şi directori ai unităţilor de învăţământ au primit apeluri prin care se solicită sume de bani de la persoane care se recomandă ca fiind angajaţi ai Ministerului Educaţiei, vă informăm că acestea nu aparţin şi nu reprezintă Ministerul Educaţiei.

Recomandăm persoanelor contactate în acest mod să se adreseze instituţiilor competente", a transmis, miercuri, Ministerul Educaţiei.

Citeşte şi: Cutremur în Turcia şi Siria | Peste 11.200 de decese. OMS trimite medici şi materiale medicale în zonele afectate

Ministerul informează că toate iniţiativele de sprijin pentru comunităţile afectate de cutremurele din Siria şi Turcia sunt anunţate prin intermediul unor canale oficiale de comunicare.

"Menţionăm că toate iniţiativele de sprijin pentru comunităţile afectate de cutremurele din Siria şi Turcia sunt anunţate prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale instituţiilor publice", susţine sursa citată.

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close