Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Apărării din Ucraina, apel la cetăţeni: "Demontaţi toate indicatoarele rutiere. Duşmanul nu se orientează, să-l ajutăm să ajungă în iad"

Ministrul Apărării din Ucraina, apel la cetăţeni: "Demontaţi toate indicatoarele rutiere. Duşmanul nu se orientează, să-l ajutăm să ajungă în iad"

Comandantul forțelor ucrainene le-a cerut cetățeniilor să distrugă toate indicatoarele rutiere pentru a-i dezorienta pe invadatorii ruşi.

Ministrul Apărării din Ucraina, apel la cetăţeni: "Demontaţi toate indicatoarele rutiere. Duşmanul nu se orientează, să-l ajutăm să ajungă în iad"
Sursa foto: Abaca Press / AA/ABACA
de Claudia Popovici    |    26 Feb 2022   •   18:50

Tot ceea ce poate oferi un indiciu asupra numelor localităților sau indicatoarele cu semnele orientative trebuie predate imediat autorităţilor locale şi organizaţiilor rutiere, transmite comandantul forțelor ucrainene.

"Dușmanul are legături jalnice şi nu se orientează în zonă. Să ii ajutăm să ajungă direct în iad", scrie comandantul armatei ucrainene pe pagina de socializare a ministerului Apărării.

Tanc rusesc oprit de "distrugătorul de tancuri" | Ministerul Apărării din Ucraina: "Asta îi aşteaptă pe toţi ruşii care vin pe pământul nostru"

Ministerul Apărării din Ucraina a publicat pe Twitter, în această după-amiază, un clip video în care apare un tanc rusesc în flăcări.

Potrivit reprezentanţilor Ucrainei, tancul a fost oprit de "distrugătorul de tancuri", o armă anti-tanc folosită de militarii ucraineni în luptele care au loc pe întreg teritoriul ţării.

"Distribuiţi acest video pentru ca toţi ruşii să înteţeagă ce îi aşteaptă pe pământul nostru. Apărăm Ucraina împreună!", se arată în postarea Ministerului Apărării din Ucraina de pe Twitter.

Vladimir Klitschko, primarul Kievului: "Mă adresez întregii lumi să oprească acest război. Toate acestea vor duce la o catastrofă umanitară"

Vladimir Klitschko, primarul Kievului, a lansat un apel către toţi liderii lumii să facă presiuni pentru a opri atacurile Rusiei care riscă să producă o catastrofă umanitară: "Opriţi acest război! Peste o oră, sau până mâine, va fi prea târziu! Vă rog, faceți ceva ACUM", solicită acesta.

"Sunt Vladimir Klitschko şi mă adresez întregii lumi să oprească acest război pe care Rusia l-a pornit.

Chiar astăzi civili au fost loviţi de rachete, în cadrul acestor operaţiuni speciale civili sunt ucişi, iar toate acestea se întâmplă în inima Europei.

Nu mai este timp de pierdut pentru că toate acestea vor duce la o catastrofă umanitară. Trebuie să acţionaţi acum să opriţi agresiunea Rusiei, cu orice aveţi, ACUM!

×
Subiecte în articol: indicatoare rutiere
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close