Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Mediului sprijină viitoarea Centură Verde a Capitalei, în scopul protejării pădurilor din zona Ilfov

Ministerul Mediului sprijină viitoarea Centură Verde a Capitalei, în scopul protejării pădurilor din zona Ilfov

Ministerul Mediului din România, sub conducerea ministrului Tánczos Barna, sprijină proiectul de lege propus de Platforma Civică "Împreună Pentru Centura Verde", cu scopul de a proteja pădurile din zona Ilfov și de a crea Centura Verde București-Ilfov.

Ministerul Mediului sprijină viitoarea Centură Verde a Capitalei, în scopul protejării pădurilor din zona Ilfov
Sursa foto: Facebook I Alex Gavan
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2023   •   20:18

Alex Găvan, unul dintre cei mai valoroși alpiniști români, a inițiat un proiect menit să protejeze toată centura forestieră a Ilfovului și din jurul Bucureștiului.

Recent, proiectul a primit aviz favorabil din partea a două foruri importante.

Proiectul de lege pe care îl propune platforma civică "Împreună pentru Centura Verde” a primit deja aviz favorabil de la comisia de mediu a Consiliului Economic și Social, for al Parlamentului și Guvernului României. 

"Ministerul Mediului - România și ministrul Tánczos Barna susțin proiectul de lege al platformei civice Împreună Pentru Centura Verde ce vizează protejarea pădurilor din Ilfov și crearea centurii verzi București-Ilfov.

Citește șiPoluarea din Bucureşti ar putea fi stopată prin proiectul Centura Verde. Alex Găvan: "Toate oraşele mari au aşa ceva"

Cei 2.5 milioane de locuitori ai capitalei îți mulțumesc, dragă Tanczos, pentru că îți pasă și pentru că pui interesul public înaintea politicii", a scris Alex Găvan, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a spus că protecția mediului nu trebuie să fie influențată de afiliere politică. Mai mult, aceste inițiative au nevoie de sprijin și susținere din partea tuturor partidelor politice.

"Protecția mediului nu poate avea culoare politică. Inițiativele din partea activiștilor de mediu, care aduc o plus valoare comunităților locale nu pot fi acaparate de un singur partid politic. Acestea au nevoie de susținere și sprijin deplin de la toate partidele politice", a scris Tánczos Barna, pe pagina sa de Facebook.

Ministerul Mediului - România și ministrul Tánczos Barna susțin proiectul de lege al platformei civice Împreună Pentru...

Publicată de Alex Gavan pe Miercuri, 7 iunie 2023

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close