Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Muncii, despre cazul fetiței bruscate de mascați: „Este un caz extrem de emoționant. Trebuie să vedem ce s-a întâmplat”

Ministrul Muncii, despre cazul fetiței bruscate de mascați: „Este un caz extrem de emoționant. Trebuie să vedem ce s-a întâmplat”

Ministrul Muncii, despre cazul fetiței bruscate de mascați: „Este un caz extrem de emoționant. Trebuie să vedem ce s-a întâmplat”
21 Iun 2019   •   18:45

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a avut o reacție la Antena 3 vizavi de cazul fetiței de nouă ani din Mehedinți luată cu forța de mascați din casa familiei care a crescut-o. 

„Imaginile pe care le-am văzut nu sunt cele pe care aș fi vrut să le văd asupra unui copil. Cei în cauză trebuie să spună ce s-a întâmplat. (...) Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului va face o verificare să vedem dacă au fost informați cei de la Protecția Copilului, dacă erau de față la momentul preluării, să avem toate elementele. Este un caz extrem de emoționant, extrem de solicitant. Trebuie să vedem ce s-a întâmplat", a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi, la Antena3.

Copila de nouă ani a fost luată din familia unde a crescut de mascați, pentru a fi trimisă spre adopție în SUA.

Crescută de o familie din Baia de Aramă, micuța nu a putut fi adoptată și a fost înfiată de o altă familie.

Citiți și Proteste de amploare la Mehedinți în cazul fetiței bruscate de mascați pentru a fi dată spre adopție

×
Subiecte în articol: Ministrul Muncii Marius Budăi
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close