Antena 3 CNN Actualitate Proteste de amploare la Mehedinți în cazul fetiței bruscate de mascați pentru a fi dată spre adopție

Proteste de amploare la Mehedinți în cazul fetiței bruscate de mascați pentru a fi dată spre adopție

Proteste de amploare la Mehedinți în cazul fetiței bruscate de mascați pentru a fi dată spre adopție
Sursa foto: foto- captură Antena 3
21 Iun 2019   •   18:02

Proteste de amploare în Mehedinți, după ce o fetița de nouă ani a fost luată cu mascații de la familia care o crescuse pentru a fi dată spre adopție. 

Micuța a fost luată în plasament de o familie în urmă cu mulți ani, împreună cu o altă copila. Oamenii spun că au vrut să adopte ambele copile, dar S. a rămas tot în plasament pentru că Protecția Copilului nu le-ar fi permis să înfieze doi copii deoarece nu îndeplineau condițiile materiale. 

Anul trecut, fetița a fost scoasă în adopție internațională și adoptată de o familie cu cetățenie româno-americană. 

Familia care a crescut-o pe S. reclamă nereguli în ceea ce privește adopția. Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că nu au fost întrebați dacă ar fi vrut să o adopte ei pe copilă pentru că acum au toate condițiile. În plus, copila nici nu vrea să plece de la cei care au crescut-o. 

Două procese au avut loc în ceea ce privește adopția copilei. Primul a fost câștigat de familia care a crescut-o, în cel de-al doilea a avut câștig de cauză familiei adoptive.  

×
Subiecte în articol: adoptie familia mehedinti proteste
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close