Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Transporturilor: 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul ţării

Ministrul Transporturilor: 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul ţării

Ministrul Transporturilor: 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul ţării
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Ian 2014   •   17:10
Un număr de 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul ţării, a anunţat sâmbătă, în cadrul comandamentului de iarnă de la Ministerul Afacerilor Interne, ministrul Transporturilor Ramona Mănescu.
Trenurile anulate sunt circulau pe rutele Bucureşti Nord - Constanţa, Buzău - Făureni - Ţăndărei, Bucureşti - Urziceni, Ploieşti - Urziceni, Bucureşti - Piteşti - Craiova şi Bucureşti - Râmnicu Vâlcea, a precizat Mănescu, conform Mediafax.
În situaţia anulării unui tren, pasagerii vor fi redirecţionaţi către alte trenuri care au aceleaşi destinaţii, a anunţat CFR Călători.
Solicitările de restituire a contravalorii biletelor pentru perioada 24 - 27  ianuarie se vor derula astfel: se va restitui întreaga contravaloare a biletelor la solicitarea pasagerilor (pentru parcursul neefecutat) la trenurile care înregistrează întârzieri, iar în situaţia în care apar modificări în circulaţia trenurilor la care pasagerii au bilete valabile, se pot efectua călătorii cu alte trenuri sau pe alte rute fără plata diferenţelor tarifare. 
 În trenuri se pot cumpăra bilete la tariful de la casele de bilete, în situaţia în care pasagerii nu au timp să-şi cumpere din cauza  modificărilor de circulaţie.
Întrucât există în continuare posibilitatea apariţiei de modificări/perturbări în circulaţia trenurilor, pasagerii sunt rugaţi ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentionează să călătorească.
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close