Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Transporturilor, după explozia de la Călimănești, pe Autostrada Moldovei A7: "Niciun cuvânt nu poate alina pierderea"

Ministrul Transporturilor, după explozia de la Călimănești, pe Autostrada Moldovei A7: "Niciun cuvânt nu poate alina pierderea"

Niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi, a spus, joi, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, după explozia urmată de incendiu de pe Autostrada A7, în Călimănești, județul Vrancea, în care au murit patru oameni și cinci au fost răniți.

Ministrul Transporturilor, după explozia de la Călimănești, pe Autostrada Moldovei A7: "Niciun cuvânt nu poate alina pierderea"
de Georgiana Adam    |    21 Sep 2023   •   08:55

"În momente de grea încercare, niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi. În urma accidentului de pe șantierul autostrăzii A7, în care și-au pierdut viața 4 muncitori, transmit sincere condoleanțe familiilor îndurerate", a transmis ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a precizat că a fost și este în permanentă legătură cu constructorul Autostrăzii Moldovei și cu autoritățile care au intervenit la locul tragediei.

Citește și: Explozie la magistrala de gaz de la Călimăneşti, pe un şantier de pe Autostrada Moldovei

Patru oameni au murit și cinci au fost răniți, în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Călimănești, județul Vrancea, după o explozie urmată de incendiu la magistrala de gaz din zona Autostrăzii A7. Victimele erau angajați ai societății care executa lucrările la Autostrada Moldovei.

În momente de grea încercare, niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi. În urma accidentului de pe...

Publicată de Sorin Grindeanu pe Miercuri, 20 septembrie 2023

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close