Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Vreme vrea să ştie cât a costat distracţia de trei zile a şefilor Poştei

Ministrul Vreme vrea să ştie cât a costat distracţia de trei zile a şefilor Poştei

Ministrul Vreme vrea să ştie cât a costat distracţia de trei zile a şefilor Poştei
Sursa foto: Foto: Videonews
21 Iun 2011   •   23:22

După ce luni, la Observator, am difuzat imagini în exclusivitate de la petrecerea Poştei Române din acest week-end, ministrul Comunicaţiilor a cerut verificarea modului în care a fost finanţat evenimentul. Un eveniment pentru care Poşta a închiriat 120 de camere şi un etaj întreg al unui restaurant la Cheile Grădiştei. Un chef de trei zile în aşteptarea celor 2.000 de disponibilizări.

"Nu, nu ştiu câţi bani s-au cheltuit. Eu am fost dimineaţă la minister şi primul lucru asta am făcut: am dat un ordin pentru a verifica, a întreprinde o verificare (şi am plecat de la minister că-s prin în alte acţiuni)", a declarat ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Valerian Vreme.

Asta după ce vineri, ministrul Comunicaţiilor cerea Poştei Române rentabilizare, scăderea cheltuielilor, profitabilitate.

"Sunt cu ochii-n patru pe absolut toate contractele, dar unii au clauze făcute de băieţii deştepţi şi ştiţi dumneavoastră foarte bine ce s-a întâmplat în toată economia românească", a continuat Vreme.

Dar chiar în aceeaşi zi, Poşta Română începea un chef de pomină care a durat trei zile. O petrecere la munte, organizată cu ocazia Marşului Poştaşilor, într-un complex de la Cheile Grădiştei. Acolo unde au închiriat 120 de camere şi un etaj întreg al unui restaurant, în condiţiile în care urmează peste 2000 de disponibilizări. Iar compania are pierderi dramatice.

Numai ministrul ne mai poate lămuri cum şi cât a costat toată distracţia şefilor poştei. "O să primesc rezultatele săptămâna asta, spre final probabil sau săptămâna viitoare la început", a spus ministrul Valerian Vreme.

Noi aşteptăm. Poate să ne dea răspunsul şi prin poştă.

Poşta Română organizează petreceri ca în poveşti pentru angajaţi



 


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close