Antena 3 CNN Actualitate Minivacanța de 1 Mai aduce condiții excelente pentru schi în Sinaia. Ce mai pot face turiștii la munte în acest weekend

Minivacanța de 1 Mai aduce condiții excelente pentru schi în Sinaia. Ce mai pot face turiștii la munte în acest weekend

Turiștii care aleg să petreacă minivacanța de 1 Mai la Sinaia vor beneficia de condiții excelente pentru practicarea schiului pe pârtiile din golul alpin.

Minivacanța de 1 Mai aduce condiții excelente pentru schi în Sinaia. Ce mai pot face turiștii la munte în acest weekend
Sursa foto: Facebook I Gondolă Sinaia
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2023   •   16:54

Sinaia este singurul loc din ţară în care încă se poate schia, stratul de zăpadă pe pârtiile de altitudine măsurând între 30 şi 80 cm.

Potrivit autorităților locale, următoarele pârtii sunt amenajate și deschise pentru schi: Variantă, Vâlcel, Valea Dorului 2, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2, Lăptici 1 și Lăptici 2.

Pe lângă schi, turiștii au opțiunea de a vizita Castelele Peleș și Pelișor, de a face plimbări în Parcul Dimitrie Ghica sau la Casino Sinaia, sau chiar de a se bucura de activități montane.

În Bușteni, turiștii care petrec minivacanța de 1 Mai pot alege să se bucure de mișcare în aer liber, drumeții, vizitarea Castelului Cantacuzino și a Mănăstirii Caraiman, plimbări cu telegondola sau distracție în Fun Park-ul de la baza domeniului Kalinderu.

Citește șiVreme capricioasă în weekendul de 1 Mai. Alina Şerban, prognoza meteo ANM actualizată

În această perioadă, în Sinaia este un târg cu produse artizanale, dar și cu produse tradiționale pe care oamenii le pot cumpăra. 
 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close