Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Băsescu anunţă că doarme într-un pat, într-o cameră, pe un domeniu de 26 de MILIOANE de metri pătraţi. Cât de tare e asta?

Mircea Badea: Băsescu anunţă că doarme într-un pat, într-o cameră, pe un domeniu de 26 de MILIOANE de metri pătraţi. Cât de tare e asta?

Mircea Badea: Băsescu anunţă că doarme într-un pat, într-o cameră, pe un domeniu de 26 de MILIOANE de metri pătraţi. Cât de tare e asta?
30 Mar 2015   •   18:33
Mircea Badea a comentat, în pasa cu emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, textul publicat de Traian Băsescu pe Facebook, în care recunoaşte că s-a mutat la Scroviştea, după cum a dezvăluit Antena 3.
 
"O să vorbesc mult diseară despre Băsescu. Deci, practic, el ne spune că el doarme într-un pat, deci nu în fiecare din cele 26 de milioane de metri pătraţi din Scroviştea. "Domne, deci dorm într-un pat dintr-o cameră". O cameră, o bucutărie, o baie, două camere. Trei camere. Apartamente de trei camere sunt şi în Rahova, şi în Berceni. Sigur, stă într-un apartament de 3 camere, dar apartamentul este într-un spaţiu de 26 de milioane de metri pătraţi. Deci el stă practic pe un domeniu mai mare decât parcul Herăstrău şi anunţă că doarme într-un pat. Deci cât de tare e asta?", a comentat Mircea Badea. 
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close