Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu recunoaşte că s-a mutat la Scroviştea. Locuieşte în 120 de metri pătraţi, "pentru a nu încărca factura la întreţinere"

Traian Băsescu recunoaşte că s-a mutat la Scroviştea. Locuieşte în 120 de metri pătraţi, "pentru a nu încărca factura la întreţinere"

Traian Băsescu recunoaşte că s-a mutat la Scroviştea. Locuieşte în 120 de metri pătraţi, "pentru a nu încărca factura la întreţinere"
Sursa foto: Foto: Facebook/Traian Băsescu
30 Mar 2015   •   17:19
Fostul preşedinte Traian Băsescu anunţă, pe Facebook, că s-a mutat provizoriu într-o locuinţă de 120 de metri pătraţi, "pentru a nu încărca inutul factura la întreţinere". 
 
"Pentru cei care mor de grija altora...M-am mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea mea, într-un spaţiu deţinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou şi o bucătărie. Total, maxim 120 mp conform solicitării mele, pentru a nu-mi încărca inutil factura la întreţinere. Cînd RA-APPS va termina reparaţiile în Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni în Bucureşti. Nu beneficiez nici de păduri, nici de domenii de vînătoare."

Subiectul a fost dezbătut în emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 

Petre Roman, fost premier, a glumit, explicând că subiectul ar trebui închis cu o vizită a românilor la preşedinte acasă.
 
"Din comunicarea Adminsitraţiei Prezidenţiale, rezultă că administraţia nu are cunoştinţă de această poveste. Administraţia nu este amestecată în povestea asta, am văzut că şi premierul a spus că este o chestiune cu care el nu este în temă. Nu rămâne altceva de făcut, decât să îi facem o vizită (lui Traian Băsescu)."
 
Pe de altă parte, profesorul Ilie Şerbănescu, a explicat că nu există şansa ca o astfel de poveste să nu fie la cunoştinţa instituţiilor din conducerea statului.
 
"Faţă de ce spuneaţi dvs, că nu ştie nimeni. Doar nu a luat casa de la RAAPPS. Este imposibil să nu ştie guvernul, să nu ştie administraţia prezidenţială. Atâta vor să ne ameţească şi să ne aburească, încât nu mă mir de aceste declaraţii de la Guvern şi de la Administraţia Prezidenţială."
 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close