Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Băsiştii nu ies niciodată la bătaie. Când n-ai meciuri în picioare, nu faci faţă

Mircea Badea: Băsiştii nu ies niciodată la bătaie. Când n-ai meciuri în picioare, nu faci faţă

Mircea Badea: Băsiştii nu ies niciodată la bătaie. Când n-ai meciuri în picioare, nu faci faţă
de M.T.    |    29 Noi 2013   •   00:01

În cadrul ediţiei de joi a emisiunii "În gura presei", Mircea Badea a comentat pe dialogul dintre Adrian Ursu şi Elena Udrea, care a avut loc în timpul unei intervenţii telefonice a fostului ministru al Tursimului la Antena 3.

„În emsiunea doamnei Stoicescu era domnul Ursu, care, probabil, având nişte amintiri cât se poate de detaliate despre felul în care, la un moment dat, a fost forţat să plece de la Realitatea TV de către prestaţia diafană a mirobolantei făpturi, a zis: «Aceasta este ocazia!»”, a spus Mircea Badea.

„Băsiştii nu ies niciodată la bătaie. Ei se duc să fie pupaţi în fund, să fie dezmierdaţi, să fie deserviţi, să fie preaslăviţi. Şi i-a dat, prietene, domnul Ursu doamnei Udrea... I-a dat întrebări. Greu! Când n-ai meciuri în picioare, tu, ca politician, nu faci faţă. Doamna Udrea n-a mai fost în vreo emisiune în care să aibă un climat incomod, corect incomod, de când era mică”, a continuat realizatorul emisiunii "În gura presei".

„La fel şi domnul Băsescu, n-ar face face într-un talk-show pe bune niciodată. Prima dată când intră într-un climat nepupincurist e panică”, a concluzionat Mircea Badea.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close