Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, concluzie-șoc după ce a ascultat dialogul Alexandrei cu operatorul 112

Mircea Badea, concluzie-șoc după ce a ascultat dialogul Alexandrei cu operatorul 112

Mircea Badea, concluzie-șoc după ce a ascultat dialogul Alexandrei cu operatorul 112
Sursa foto: foto: Antena 3.ro
31 Iul 2019   •   00:04

Mircea Badea a remarcat, marți, pe pasa cu "Sinteza Zilei", modul revoltător în care operatoarea de la 112 i-a vorbit Alexandrei, presupusa victimă a lui Gheorghe Dincă.

Citește și: Reacția familiei Alexandrei Măceșanu, după ce a văzut transcriptul discuției dintre fată și operatorul 112: E sfâșietor!

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții Alexandrei Măceșanu. Fost șef de crematoriu: Fata ar putea fi în viață. Arderea în butoi e exclusă!

"Am ascultat tocmai ca să știu despre ce să vorbesc. Și acum știu despre ce să vorbesc și ceea ce am remarcat în legătură cu asta este că doamna de la 112 nu era deloc antrenată. Adică era o doamnă care putea la fel de bine să lucreze la livrări pizza: 'unde să-ți livrez eu, cucoană, pizza, dacă nu-mi dai adresa?!'", a spus Mircea Badea.

Citește și: 911 versus 112. Incredibil! Cum procedează un operator de la serviciul american de urgență în cazul unei fete răpite

Citește și: Sinteza Zilei. Decizia luată de Mihai Gâdea la începutul emisiunii Sinteza zilei: "Vă rog să mă înțelegeți!"

Citește și: Imagini dinainte și după tragedia din Caracal. Ce făcea Gheorghe Dincă când fata suna la 112

 

×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close