Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre Coldea: Nu trebuie să fii foarte mintos, ca să ajungi să conduci România și să-i distrugi pe toți

Mircea Badea, despre Coldea: Nu trebuie să fii foarte mintos, ca să ajungi să conduci România și să-i distrugi pe toți

Mircea Badea, despre Coldea: Nu trebuie să fii foarte mintos, ca să ajungi să conduci România și să-i distrugi pe toți
de M.Z.    |    18 Ian 2017   •   00:09

Mircea Badea a spus, marți, că nu îl suspectează pe generalul SRI Florin Coldea că nu este ”foarte mintos”, dar a reușit ”să conducă România” fiind foarte rău și determinat să parvină.

”Coldea nu era deloc foarte mintos, l-am văzut în cele 2-3 interviuri pe care le-a dat. Nu mi s-a părut a fi Gasparov. Era un băiat care fără să fie foarte mintos, dar fiind foarte rău și foarte determinat să parvină în viață, din cauza poziției a putut să facă toate aceste lucruri, și, sigur, dublat de o răutate uriașă. Nu trebuie să fii foarte mintos ca să ajungi să conduci România și să-i distrugi pe toți, dacă vrei”, a apreciat Mircea Badea, luni, la Antena 3.

”Și, atunci, cred că SRI trebuie reformulat din fundamentele sale și trebuie umblat la legile siguranței naționale. Vreau să văd șefii serviciilor secrete, audiați la televizor, nu în spatele ușilor închise ca la noi. Dacă SUA poate, să putem și noi”, a adăugat realizatorul Antena 3.

Directorul Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig, a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis trecerea în rezervă a generalului Florian Coldea, după ce acesta a cerut eliberarea din funcţie.

Potrivit unui comunicat al SRI, motivele pentru care Coldea a făcut acest gest "ţin de demnitatea şi onoarea militară şi de riscul afectării grave a instituţiei".

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close