Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Doamna Bica, la puşcărie. Avocata doamnei Bica, la puşcărie. Dar nişte interlopi mai băgăm la puşcărie, doamna Kovesi?

Mircea Badea: Doamna Bica, la puşcărie. Avocata doamnei Bica, la puşcărie. Dar nişte interlopi mai băgăm la puşcărie, doamna Kovesi?

Mircea Badea: Doamna Bica, la puşcărie. Avocata doamnei Bica, la puşcărie. Dar nişte interlopi mai băgăm la puşcărie, doamna Kovesi?
Sursa foto: Foto: VideoNews
20 Mar 2015   •   01:07
Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a fost reţinută de procurorii DNA. Ea este urmărită penal pentru că a atestat ilegal că un bărbat este avocat stagiar în Baroul Bucureşti şi l-a trimis să o reprezinte la DNA, într-un dosar în care fosta vicepreşedintă a Asociaţiei "Tineri Pentru Viitor", Ioana Deaconu, este arestată preventiv.

Subiectul a fost abordat de Mircea Badea, în ediţia de joi a emisiunii "În gura presei".

"Alina Bica, fosta şefă antimafie, care am aflat acum că este şefa mafie, are o avocată. Nu cred că s-ar fi întâmplat chestia asta nici pe vremea lui Gheorghiu Dej. Cu toată dragostea. Procurorii DNA au dispus, joi, reţinerea pentru 24 de ore a Laurei Voicu, avocata Alinei Bica. Avocata Alinei Bica este urmărită penal pentru infracţiuni de favorizarea infractorului ... ea fiind avocată. Deci nu există aşa ceva. Şi instigare la infracţiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi. Ce, mă?

Mircea Badea a subliniat ridicolul situaţiei. "Deci DNA informează că Laura Voicu a atestat ilegal că un bărbat este avocat stagiar în Baroul Bucureşti şi l-a trimis să o reprezinte la DNA într-un dosar în care fosta vicepreşedintă a Asociaţiei "Tineri Pentru Viitor", Ioana Deaconu, este arestată preventiv. Îţi dai seama acum? Cine o să o reprezinte pe Bica?"

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a făcut şi un apel la Laura Codruţa Kovesi.

"Doamna Kovesi, ştiţi că eu vă susţin, să fie puşcăria obligatorie pentru toată lumea. Practic, să fie brandul nostru de ţară. Cu oameni ospitalieri, bogăţii naturale şi toate formele de relief, inclusiv cea mai hidoasă mare. Cu toată dragostea. E marea noastră, o iubim, dar e oribilă. Dar, revenind, să fie puşcăria obligatorie. Pe sistemul "poate nu ai făcut nimic, dar suntem convinşi că o să faci". Deci, doamna Kovesi, nu ar fi bine, totuşi, să băgăm la puşcărie şi nişte interlopi? Sigur, nu ne place de doamna Bica, am băgat-o la puşcărie. Bun. Tare. După care ne-a enervat avocata doamnei Bica, am băgat-o şi pe dânsa la puşcărie. Dar nişte interlopi nu ar fi bine la puşcărie?"
 

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close