Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Era evident că nu se va rezolva ceva cu Opriş. Ăla e Dumnezeu pe pământ

Mircea Badea: Era evident că nu se va rezolva ceva cu Opriş. Ăla e Dumnezeu pe pământ

Mircea Badea: Era evident că nu se va rezolva ceva cu Opriş. Ăla e Dumnezeu pe pământ
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    03 Feb 2014   •   13:00

Mircea Badea a spus că se aştepta ca şeful STS să nu fie demis după accidentul aviatic din Apuseni, comentând, ironic, că Marcel Opriş este "Dumnezeu pe pământ".

 
"A zis (Traian Băsescu - n.r.) ce ne aşteptam să zică: de domnul general Opriş de la STS nu se atinge nimeni. Am mai spus că în această ecuaţie nu ai cum să ocoleşti STS. (...) La Guvern a căzut un ministru (Radu Stroe, de la Interne - n.r.), au căzut nişte şefi de instituţii. La STS, nu, n-ai nicio treabă. E Opriş, nu. Ăla e Dumnezeu pe pământ", a spus Mircea Badea, duminică, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.
 
Reacţia realizatorului TV vine după ce, duminică, preşedintele Traian Băsescu a spus că este o minciună ideea că STS ar fi trebuit să facă localizarea exactă a accidentului aviatic şi încerca să paseze vina pe Guvern.
 
De asemenea, Badea s-a arătat contrariat şi de faptul că, după ce doi oameni au murit în urma tragediei, preşedintele şi-a început discursul prin a spune că "dacă era el...".
 
"Aici ţine de patolologic, nu mai e cinic. După ce au au murit doi oameni, el să înceapă cu ", a adăugat Mircea Badea.

Pe 20 ianuarie, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat  într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Marcel Opris
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close