Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: În România s-a lansat moda stenogramelor cu subtitrare. Este moda pixelului albastru, pe cale audio

Mircea Badea: În România s-a lansat moda stenogramelor cu subtitrare. Este moda pixelului albastru, pe cale audio

Mircea Badea: În România s-a lansat moda stenogramelor cu subtitrare. Este moda pixelului albastru, pe cale audio
de M.C.    |    29 Oct 2013   •   23:39

Mircea Badea a comentat în cadrul emisiunii "În gura presei" stenogramele din dosarul de evaziune fiscală în domeniul alimentar, în care procurorul de la Parchetul Instanţei Supreme, Angela Nicolae şi fiul acesteia au fost arestaţi.

"Telefonul meu oricum e ascultat. Pe mandat de siguranţă naţională. Dacă vorbesc eu cu tata dacă a luat-o pe nepoată-mea de la grădiniţă, apare în Evenimentul Zilei: limbaj codat, de fapt vorbeau despre un atentat la siguranţa mondială, sau vorbeau să saboteze scutul de la Deveselu" a spus Mircea Badea.


"În România s-a lansat moda stenogramelor cu subtitrare. Este moda pixelului albastru, pe cale audio. Nu contează ce vorbesc doi oameni, vă spunem noi, e limbaj codat...Cum demonstrezi tu că e limbaj codat? Ce probe sunt astea? În ce univers în care există aia cu dubiul, aşa ceva este o probă? Evident, nicăieri. Cred că telefonul ne poate face cel mai mare rău, multora dintre noi. Nu contează cu cine vorbeşti, nu contează ce vorbeşti, mereu se vor găsi translatori. Orice spui poate fi folosit împotriva ta, mai ales în Evenimentul Zilei" a conchis realizatorul emisiunii "În gura presei".
 

×
Subiecte în articol: stenograme evaziune fiscala
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close