Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Lui Oprea îi tremurau izmenele de n-a putut să spună numele acestea două - Kovesi și Coldea

Mircea Badea: Lui Oprea îi tremurau izmenele de n-a putut să spună numele acestea două - Kovesi și Coldea

Mircea Badea: Lui Oprea îi tremurau izmenele de n-a putut să spună numele acestea două -  Kovesi și Coldea
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Apr 2017   •   23:53

Mircea Badea a comentat, în pasa ediției de miercuri a emisiunii În gura presei, cu Sinteza Zilei, prestația din emisiune a fostului ministru Gabriel Oprea, întrebat în legătură cu prezența lui Kovesi și Coldea la el acasă, în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009.

”Am văzut și eu cum arată un general de patru stele în România. Deci, domnul general nu a avut curaj să pronunțe numele Kovesi și Coldea. Nu a putut să răspundă cu da sau nu dacă s-au aflat la el în casă în noaptea alegerilor”, a spus Mircea Badea.

”Replica lui Oprea este de gâgă. (...) Deci, la fel, este un gâgă domnul acesta general cu patru stele, la fel de mare cum este doamna Kovesi. Care întrebată fiind pe stradă la Ploiești dacă a fost în noaptea alegerilor acasă la Oprea a spus că e în timpul ei privat și în spațiul ei privat. Domnule, acești oameni nu sunt în stare să își asume nimic. Lui Oprea îi tremurau izmenele de n-a putut să spună numele acestea două”, a spus Mircea Badea.


 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close