Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu mai există niciun fel de îndoială că Turcescu este sub acoperire de la serviciul de informaţii al Armatei

Mircea Badea: Nu mai există niciun fel de îndoială că Turcescu este sub acoperire de la serviciul de informaţii al Armatei

de S.T.    |    22 Sep 2014   •   19:49

Ministerul Apărării Naţionale spune că nu face niciun fel de comentariu legat de cazul jurnalistului Robert Turcescu, care a dezvăluit că a fost ofiţer acoperit. Jurnalistul Mircea Badea şi-a exprimat indignarea, luni, faţă de lipsa de reacţie a MApN.

"Dacă eu iau acum o hârtie pe care m-am jucat cu carioaca şi zic: "Astea sunt documente, eu sunt general sub acoperire de la SRI", cred că în următoarele 20 de minute cei de la SRI vor da un comunicat în care o să spună că apare un dement pe la televizor şi arată ce a făcut el aseară cu o cariocă", a spus Badea.

"Ministerul Apărarii Naţionale, în care înţeleg că trebuie să avem încredere, deşi n-am înţeles de ce trebuie să avem noi încredere indiferent de ce fac ei, a zis că nu comentează cazul lui Turcescu(...). Pentru mine, nu mai există niciun fel de îndoială că Turcescu este sub acoperire de la serviciul de informaţii al Armatei", a mai spus realizatorul TV.

"Dacă Turcescu are gradul de locotenent-colonel, înseamnă că înainte a fost maior. Acest băiat înseamnă că a fost recrutat, realist vorbind, din liceu", a adăugat Badea, potrivit căruia " e foarte uşor acum să faci nişte legături logice".

Robert Turcescu recunoaşte: Da, am fost lt -colonel sub acoperire


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "100 de minute cu Alessandra Stoicescu".

×
Parteneri
Amenzi de până la 3.000 de lei pentru şoferi, chiar dacă au cauciucuri de iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din maşină
x close