Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, precizări importante despre situația Antena 3

Mircea Badea, precizări importante despre situația Antena 3

Mircea Badea, precizări importante despre situația Antena 3
16 Feb 2016   •   14:42

„Nu, ANAF nu vrea bani de la Antena. Vrea să o închidă. Ma uit la cretinismele și minciunile de pe net, ramforsate de clișeul suprem: legea e lege. Iată adevăruri concrete, că de propaganda binomului mafiot sunt sătul:

1. Clădirile în care funcționează trustul Intact sunt trecute de peste un an în proprietatea statului. De atunci, trustul a făcut nenumărate demersuri oficiale pentru rezolvarea situației în cele două moduri posibile: ori să plătim chirie, ori să stabilim un calendar rezonabil pentru mutare. NICIUN RĂSPUNS DE LA ANAF UN AN ȘI JUMĂTATE!!!! Prima acțiune ANAF: cea de ieri! Plecați in cinci zile. Așadar ANAF nu vrea bani. ANAF nu e de bună credință. ANAF vrea doar să ne închidă.

2.Celebrul teren din dosarul Telepatia nu a fost scos la licitație nici acum. Pentru că mafioții “statului de drept” știu că nu se va prezenta nici dracu la licitație: este un teren inutilizabil, bun doar ca subiect de propagandă.

3. Pentru fabrica Sanagra fiscul a refuzat oferta pe bani rezonabili făcuta de un întreprinzător. A organizat două licitații cu prețuri de pornire demente la care nu s-a prezentat NIMENI! Lista poate continua. Adevărul suprem: trăim într-un stat stalinist”, a scris MIrcea Badea pe blogul său.

Citiți și: Mircea Badea: Este o execuție. Nicio televiziune de pe lumea asta nu se poate muta în cinci zile

Antena 3 și Antena 1 riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de luni.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea post confiscat Antena 3 ANAF
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close