Antena 3 Actualitate Mircea Badea: Propaganda lui Băsescu acum atacă justiţia. Cum s-au luat de Băsescu, justiţia nu mai e independentă

Mircea Badea: Propaganda lui Băsescu acum atacă justiţia. Cum s-au luat de Băsescu, justiţia nu mai e independentă

de G.S.    |    19 Mar 2015   •   00:11
Mircea Badea a comentat, în pasa cu emisiunea "Sinteza Zilei", realizată de Mihai Gâdea, la Antena 3, atitudinea presei băsiste faţă de "justiţia independetă", care, brusc, nu mai este "justiţie independentă", de când a fost chemat Băsescu în faţa procurorilor. 
 
"Văd că e competiţie între doamna Kovesi şi domnul Niţu, cine îl vâră pe Băsescu la puşcărie. Am văzut că domnul Niţu ţine la dosarul domniei sale. Eu observ, însă, că propaganda lui Băsescu a început să atace justiţia, domne. Atacă justiţia. Cum s-au luat de Băsescu, nu mai e justiţie independentă."
 
"Cum aşa? Vă arăt de astăzi, la B1, domnul cu nume de Bot, făcea emisiunea cu titlul "Băsescu, urmărit penal ilegal". I-auzi. Şi matracucile din studio asta spuneau, că nu se poate, ce şantaj, ce penal? Dacă e cu violenţă fizică, altfel nu. Dacă îi zici că nu îşi mai găeşte bărbatul acasă, nu e nimic, doar dacă îi zici că îi dai un pumn în gură."
 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close