Antena 3 CNN Actualitate Mircea Băsescu şi Căpăţână, trimişi în judecată în dosarul privind mita de la familia lui Bercea

Mircea Băsescu şi Căpăţână, trimişi în judecată în dosarul privind mita de la familia lui Bercea

Mircea Băsescu şi Căpăţână, trimişi în judecată în dosarul privind mita de la familia lui Bercea
14 Iul 2014   •   16:06

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost trimişi în judecată, luni, în dosarul în care fratele preşedintelui este acuzat că, prin intermediul lui Căpăţână, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni la judecători să dispună o sentinţă favorabilă în procesul lui Bercea Mondial. 

Procurorii susţin că fratele preşedintelui a primit suma de 250.000 de euro de la familia lui Bercea Mondial în schimbul promisiunii de a interveni pe lângă magistraţi, din care a restitutit 280 de mii de dolari.

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza zilei", noi înregistrări în dosarul Bercea Mondial - Mircea Băsescu, în care se vorbeşte despre o şpagă de două milioane de euro, fix suma strigată din duba poliţiei de Bercea Mondial, în faţa DNA. 

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.


Rudele clanului Bercea, scoase din minţi. Fratele lui Bercea Mondial, Amar Generalu', a fost şi el arestat
.
 
Bercea, SCĂPAT de 100 de dosare penale. CSM va cerceta cazul

×
Subiecte în articol: mircea basescu marian capatana
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close