x close

Medicul Beuran, primele declarații după ce a ieșit din Arestul Central: "Vă rog să mă lăsați să mă odihnesc"

14 Feb 2020   •   15:33
Medicul Beuran, primele declarații după ce a ieșit din Arestul Central: "Vă rog să mă lăsați să mă odihnesc" foto- captură Antena 3

Medicul Mircea Beuran a ieșit din Arestul Central al Poliției Capitalei, după ce și-a petrecut toată noaptea în spatele gratiilor. Va fi dus acasă, la Ciolpani, județul Ilfov, fiindcă va sta în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

"Vă rog să mă lăsați să mă odihnesc și o să stăm de vorbă", a spus Beuran la ieșirea din arest. 

Profesorul Beuran a fost întâmpinat de zeci de susținători care au strigat "Suntem alături de dumneavoastră, domnule profesor", "Libertate", "Mircea Beuran". 

Beuran este acuzat că ar fi primit mită zece mii de euro, în decembrie 2018, de la o doctoriţă din subordine, care şi-ar fi dorit să obţină un post de asistent universitar care urma să fie scos la concurs special pentru ea. 

Procurorii au făcut joi dimineața mai multe percheziții și au ridicat documente din casa și din biroul medicului Mircea Beuran. Apoi, a fost dus la DNA, unde a fost audiat ore întregi. 

Citiți și Miting de susținere a medicului Beuran. Mai multe persoane s-au strâns în fața sediului DNA. "Nedreptatea m-a adus aici"

Medicul Beuran, primele declarații după ce a ieșit din Arestul Central: "Vă rog să mă lăsați să mă odihnesc"

 

Citeşte mai multe despre:

medicul mircea beuran arestul central
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati