Antena 3 CNN Actualitate Mircea Drăghici, prima reacție la dezvăluirile Parchetului General: Nu am fost informat!

Mircea Drăghici, prima reacție la dezvăluirile Parchetului General: Nu am fost informat!

Mircea Drăghici, prima reacție la dezvăluirile Parchetului General: Nu am fost informat!
28 Noi 2018   •   13:20

Mircea Drăghici a transmis, printr-o poziție publicată pe Facebook, că nu a fost informat oficial cu privire la vreun dosar instrumentat de Parchetul General, asta în condițiile în  care instituția a informat, astăzi, la solicitarea ȘTIRIPESURSE.ro că numele lui Drăghici apare în două dosare.

"Precizez că până în prezent nu am fost informat oficial și nu am cunoștință despre existența unei astfel de anchete. În condițiile date există două posibilități: ori totul este o știre falsă, cum au fost și zvonurile apărute în spațiul public privind modul în care am gestionat banii PSD, ori există o astfel de cercetare și este foarte grav că PÎCCJ pare a avea o agendă politică și dă astfel de informații pe surse, chiar în contextul numirii mele în Guvernul României. Raportându-mă strict la informațiile apărute în presă referitoare la modul în care au fost administrate fondurile PSD, precizez că toate controalele efectuate până acum de Autoritatea Electorală Permanentă au arătat că s-au respectat toate dispozițiile legale în materie. Nu există niciun leu cheltuit de PSD care să nu aibă o acoperire legală în Legea finanțării partidelor politice", a scris social democratul, pe Facebook.

Mircea Drăghici, propus pentru a prelua portofoliul Transporturilor, ar fi verificat, nu urmărit penal, în două dosare. 

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție confirmă faptul că pe numele lui Mircea Drăghici sunt înregistrate două spețe, se fac verificări, nu este începută urmărirea penală. 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close