Antena 3 CNN Actualitate Viitoarea mireasă a lui George Simion face dezvăluiri. De ce a intervenit Poliția când a fost cerută de soție

Viitoarea mireasă a lui George Simion face dezvăluiri. De ce a intervenit Poliția când a fost cerută de soție

Ilinca Munteanu, viitoarea mireasă a lui George Simion a dezvăluit cum a fost cerută de soție de către liderul AUR.

Viitoarea mireasă a lui George Simion face dezvăluiri. De ce a intervenit Poliția când a fost cerută de soție
de Gabriel Dano    |    25 Aug 2022   •   23:38

George Simion a vrut să o surprindă total, așa că a pus la cale un moment special. Iar un polițist de la Rutieră a avut un rol important în sceneta pusă la cale de politician..

"A fost „un moment inedit. Dacă vine de la George n-are cum să fie altceva. Eram pe drum spre Bacău și ne-a oprit poliția, ne-a cerut buletinele. Eu filmam pentru că am crezut că se întâmplă ceva rău și trebuia să avem dovezi. Polițistul zice: 'Domnișoara Ilinca?'. Zic 'Da?'. 'Domnul George Simion are un cadou pentru dumneavoastră'. Și a scos inelul și atunci, vă dați seama, a fost o bucurie imensă“, a povestit viitoarea soție a liderului AUR, pentru Click.

ÎPS Teodosie va oficia nunta lui George Simion din localitatea Măciuca

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vor oficia slujba de cununie a liderului AUR, George Simion cu Ilinca Munteanu.

Marele eveniment la care sunt aşteptaţi mii de oameni va avea loc peste trei zile, în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea.

Invitaţii vor intra pe bază de brăţară în local, iar jandarmii vor asigura în permanenţă paza.

Mai mult, Primăria Măciuca nu exclude ca şefii de la judeţ să dispună inclusiv restricţionarea circulaţiei pe anumite drumuri din comună, în ziua nunţii.

Cine este viitoarea soție a lui George Simion

Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani şi se numeşte Ilinca. 

George Simion, în vârstă de 35 de ani spune că are deja 11.000 de invitaţi la nunta sa.

"Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează", a spus viitorul mire, în exclusivitate la Antena 3.

Liderul AUR a explicat că a fost sezonul recoltei şi va profita din plin de baloţii de paie aduşi de colegii săi din Argeş pentru a amenaja cadrul nunţii sale câmpeneşti, care va avea loc într-un pitoresc sat vâlcean.

Câinii latră, caravana trece

Referitor la criticile că îşi foloseşte nunta pe post de campanie politică, liderul AUR a spus:

"Câinii latră, caravana trece. Eu sunt încrezător, odată că pe plan profesional am făcut alegerea cea mai bună intrând în politică. Pe plan personal am făcut o alegere bună prin alegerea viitoarei mele soţii.

Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează. Şi noi să fim sănătoși și toți românii care se uită la noi să fie bucuroși. Cei care doresc să împărtășească acest moment, din dragoste îi invităm să ne fie alături. Cei care nu ne iubesc, atâta: să-și vadă de ale lor."

×
Subiecte în articol: George Simion Ilinca Munteanu
Parteneri
Depășirea pe linie continuă ar putea fi permisă, în anumite condiții
x close