Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv George Simion, dezvăluiri despre nunta cu peste 11.000 de invitaţi: "Mi-au fost găsite vreo şase soţii pănă acum" | Cine e adevărata mireasă

George Simion, dezvăluiri despre nunta cu peste 11.000 de invitaţi: "Mi-au fost găsite vreo şase soţii pănă acum" | Cine e adevărata mireasă

Liderul AUR' George Simion a dezvăluit la Antena 3 planurile pentru marea sa nuntă din 27 august. Şi mai ales a lămurit care dintre multele variante vehiculate de presă este adevărata mireasă. "Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează", spune viitorul mire.

George Simion, dezvăluiri despre nunta cu peste 11.000 de invitaţi: "Mi-au fost găsite vreo şase soţii pănă acum" | Cine e adevărata mireasă
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2022   •   22:33

George Simion are planuri mari pentru sfârşitul verii. Politice, dar şi personale. Din septembrie pregăteşte o variantă de guvern AUR, dar nu înainte de a intra în rândul lumii şi a face nuntă mare cu aleasa inimii sale. 

Politicianul în vârstă de 35 de ani spune că are deja 11.000 de invitaţi. 

- Şi unde îi cazaţi?, a fost întrebarea legitimă a moderatorului Răzvan Dumitrescu.

- Pe un câmp, a răspuns degajat liderul AUR.

Simion a explicat că a fost sezonul recoltei şi va profita din plin de baloţii de paie aduşi de colegii săi din Argeş pentru a amenaja cadrul nunţii sale câmpeneşti, care va avea loc într-un pitoresc sat vâlcean.

"Mai mult ne preocupă acuma măsurile de siguranță.

(...) Mi-au fost găsite vreo 6 soții până acuma. Variantele astea da, circulă, pentru că există diferite forme de a ne discredita. ", a precizat George Simion.  

Viitorul mire a mai spus că ritmul în care se înscriu invitaţii la nuntă este de 200-300 pe zi, totul realizându-se online, pe site-ul său.

"Noi am dorit să invităm toți românii să ne fie alături în acest moment bucuros, într-un sat din Vâlcea. Singura noastră rugăminte - organizatoric - vrem să-i rugăm să se înregistreze pentru că nu o să le putem face accesul.

Va trebui, prin intermediul colegilor mei, să intre toți mântașii în posesia unei brățări pe care o vor avea la mână.", a explicat Simion care a prezentat în direct şi brăţara de acces la fericitul eveniment.

Câinii latră, caravana trece

Referitor la criticile că îşi foloseşte nunta pe post de campanie politică, liderul AUR a spus:

"Câinii latră, caravana trece. Eu sunt încrezător, odată că pe plan profesional am făcut alegerea cea mai bună intrând în politică. Pe plan personal am făcut o alegere bună prin alegerea viitoarei mele soţii.

Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează. Şi noi să fim sănătoși și toți românii care se uită la noi să fie bucuroși. Cei care doresc să împărtășească acest moment, din dragoste îi invităm să ne fie alături. Cei care nu ne iubesc, atâta: să-și vadă de ale lor."

Cine este viitoarea soție a lui George Simion

Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani şi se numeşte Ilinca. 

 

×
Subiecte în articol: George Simion aur
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close