Antena 3 CNN Actualitate Mirela Vaida, revoltată că femeia care a atacat-o nu e cercetată pentru tentativă de omor: ”Au spus că am avut loc să mă feresc”

Mirela Vaida, revoltată că femeia care a atacat-o nu e cercetată pentru tentativă de omor: ”Au spus că am avut loc să mă feresc”

Mirela Vaida este revoltată şi a depus plângere, pentru că femeia care a atacat-o nu este judecată pentru tentativă de omor. Dosarul a fost clasat pentru că: "Au spus că nu m-a nimerit, că am avut loc să mă feresc", a spus prezentatoarea.

Mirela Vaida, revoltată că femeia care a atacat-o nu e cercetată pentru tentativă de omor: ”Au spus că am avut loc să mă feresc”
de Andreea Ştefan    |    22 Iul 2021   •   10:21

Prezentatoarea Acees Direct a precizat că anchetatorii nu au făcut o expertiză care să demonstreze că nu ar fi putut să oprească pietroiul dacă ar fi ajuns la ea.

Mai mult, Mirela Vaida susţine că oamenii legii nu au ţinut cont de ameninţările venite în urma atacului, făcute de faţă cu poliţia, nici de celelate pietroaie aduse de atacatoare.

Femeia care a pătruns în platoul emisiunii este judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi violarea sediului profesional.

Mirela Vaida atacată cu un bolovan, în direct, în timpul emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent în Mirela Vaida.

Au fost momente de panică, iar producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Femeia care a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida, trimisă în judecată

Femeia care a atacat-o cu pietre pe Mirela Vaida, în platoul emisiunii Acces Direct, a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, şi nu pentru tentativă de omor, aşa cum a cerut victima.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida, este revoltată şi spune că va cere schimbarea încadrării juridice pentru femeia care a agresat-o, pentru că, spune ea, i-a pus viaţa în pericol. 

Încadrarea se poate schimba, numai dacă judecătorul admite toate probele pe care le va depune Mirela Vaida prin avocaţii săi.

Mirela Vaida, lovitură în dosar: a fost clasată acuzaţia de tentativă de omor

O nouă lovitură pentru Mirela Vaida, în dosarul deschis după ce a fost atacată cu bolovani chiar în timpul emisiunii pe care o prezenta: a fost clasată cea mai gravă acuzaţie din dosar, aceea de tentativă de omor.

Mirela Vaida, care a fost atacată de o femeie cu un bolovan, chiar în timpul emisiunii Acces direct pe care o prezenta, se arată revoltată şi indignată după ce procurorul a schimbat încadrarea acuzaţiei. 

Drept urmare, acum cercetările vor continua pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri.

"Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost”, a declarat Mirela Vaida.

×
Subiecte în articol: Mirela Vaida
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close