Antena 3 Actualitate Mirela Vaida, lovitură în dosar: a fost clasată acuzaţia de tentativă de omor. "Mă simt în pericol şi sunt indignată. Sunt procurori care nu ştiu să-şi facă datoria"

Mirela Vaida, lovitură în dosar: a fost clasată acuzaţia de tentativă de omor. "Mă simt în pericol şi sunt indignată. Sunt procurori care nu ştiu să-şi facă datoria"

de Georgiana Adam    |    17 Apr 2021   •   12:57
Mirela Vaida, lovitură în dosar: a fost clasată acuzaţia de tentativă de omor. "Mă simt în pericol şi sunt indignată. Sunt procurori care nu ştiu să-şi facă datoria"

O nouă lovitură pentru Mirela Vaida, în dosarul deschis după ce a fost atacată cu bolovani chiar în timpul emisiunii pe care o prezenta: a fost clasată cea mai gravă acuzaţie din dosar, aceea de tentativă de omor.

Mirela Vaida, care a fost atacată de o femeie cu un bolovan, chiar în timpul emisiunii Acces direct pe care o prezenta, se arată revoltată şi indignată după ce procurorul a schimbat încadrarea acuzaţiei. 

Drept urmare, acum cercetările vor continua pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri.

"Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost. 

Vaida: Femeia a venit cu 4 bolovani de câte 3 kilograme. Cum să spună procurorul că e numai distrugere de bunuri?

Am ce să cer unor procurori care sunt plătiţi de noi ca să ne apere, care nu ştiu să-şi facă datoria sau nu văd acest pericol iminent pe care eu îl văd. Sunt revoltată, mai ales că sunt jurist de profesie.

Mă simt în pericol în acest moment şi sunt indignată", a spus Mirela Vaida.

"Am trăit o ameninţare legată de viaţa mea, s-a întâmplat în direct dintr-o breşă de securitate a echipei de pază. (...) Femeia a venit cu patru bolovani de câte trei kilograme. Ea nu ştiu dacă va răspunde penal sau nu, aşteptăm încă expertiza de la IML.

Mirela Vaida: Asta mă face să nu mai am încredere în sistemul românesc de justiţie

Cum poate procurorul să spună că este numai distrugere de bunuri şi ultraj contar bunelor moravuri?

Practic, procurorul ne spune cu subiect şi predicat, într-o ţară a UE că putem oricând să dăm cu bolovani în cap pe stradă, că nu te las până nu te omor, că dacă faci aceleaşi lucruri nu răspunzi penal. Cel puţin asta înţeleg eu din ce spune procurorul în ordonanţă.

Asta mă face să nu mai am încredere în sistemul românesc de justiţie", a spus Mirela Vaida, sâmbătă, la Antena 3.

Mirela Vaida atacată cu un bolovan, în direct, în timpul emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată, pe 19 martie, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent în Mirela Vaida.

Au fost momente de panică, iar producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Mirelei Vaida, imediat după ce a fost atacată: "Fac eforturi mari să rămân calmă. Nu aș vrea să cedez în direct"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close