Antena 3 CNN Actualitate Modificări în lista țărilor cu risc epidemiologic. Republica Dominicană a intrat în zona roșie, Maldive în cea galbenă

Modificări în lista țărilor cu risc epidemiologic. Republica Dominicană a intrat în zona roșie, Maldive în cea galbenă

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat joi o nouă listă a țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat, criteriile pe baza cărora se stabilesc acestea, precum și a regulilor de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor care sosesc din acestea în România.

Modificări în lista țărilor cu risc epidemiologic. Republica Dominicană a intrat în zona roșie, Maldive în cea galbenă
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    19 Aug 2021   •   19:52

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat joi o nouă listă a ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat.

Republica Dominicană a intrat în zona roșie, iar Elveția și Liechtenstein, în zona galbenă

În zona roşie au intrat: Republica Dominicană, Saint Lucia și Kosovo și au ieșit Maldive, Bahamas, Andorra, Insulele Virgine Britanice și Tunisia, care, în urma scăderii incidenței, trec în zona galbenă

Din zona verde, în urma creşterii incidenţei au intrat în zona galbenă Elveția, Macedonia de Nord, Liechtenstein, Azerbaidjan, Guam, Guernsey, Belize, Jamaica, Insulele Turks și Caicos și Bonaire, Saint Eustatius și Saba.

În zona verde au intrat: Indonezia, Columbia, Bermuda, Namibia și Kârgâzstan.

Lista intra în vigoare la data de 22 august la miezul nopții

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 595 noi cazuri de coronavirus.

 

×
Subiecte în articol: lista tari risc epidemiologic
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close