Antena 3 CNN Actualitate Momente sfâșietoare în familia Melencu. Bunicul Luizei: „Noi nu știm nimic, nouă nu ni se spune nimic. Murim încet și sigur”

Momente sfâșietoare în familia Melencu. Bunicul Luizei: „Noi nu știm nimic, nouă nu ni se spune nimic. Murim încet și sigur”

Momente sfâșietoare în familia Melencu. Bunicul Luizei: „Noi nu știm nimic, nouă nu ni se spune nimic. Murim încet și sigur”
05 Aug 2019   •   18:08

Anchetatorii au găsit, luni, rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, susţine că ar fi ale Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie după ce a fost luată la ocazie de către acesta.

„Noi nu ştim nimic, nouă nu ni se spune nimic. De când au venit cei de la Bucureşti, lucrurile merge altfel. Înainte nu se făcea nimic. Murim încet şi sigur. Îmi e dor de ea. Ne dorim să i se scoată ochii, să nu mai vadă niciodată, asta e pedeapsa pe care ne-o dorim. Presa ne-a ajutat, e singurul nostru sprijin. Politicienii au fugit, nu au fost sinceri, să îi fie ruşine lui domnul Dragnea. A dat legi doar pentru unul,” a spus bunicul Luizei la postul România TV.
Citește Și Familia Luizei, în direct la Antena 3. Bunica adolescentei: „În sufletul meu, știu că Luiza mea nu e moartă. Criminalul minte”

 

×
Subiecte în articol: familie Luiza Melencu Gheorghe Dincă
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close