Antena 3 CNN Actualitate Morning ZU, cel mai ascultat matinal în oraşele din România | Romantic FM câştigă teren

Morning ZU, cel mai ascultat matinal în oraşele din România | Romantic FM câştigă teren

Morning ZU este cel mai ascultat matinal în oraşele din România. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Vlad Drăgulin, Ema de la ZU şi Tea Teodorescu au primit luna aceasta cea mai bună veste. Potrivit celor mai noi date de audienţă, Morning ZU este în topul preferinţelor atât în Bucureşti, cât şi în toate oraşele mari din România.

Morning ZU, cel mai ascultat matinal în oraşele din România | Romantic FM câştigă teren
Sursa foto: Facebook/ Radio ZU
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2023   •   09:01

În acest val al publicului comercial 18 - 49 de ani, Morning ZU este lider de audiență cu 684.000 de ascultători unici și o cotă de piață de 15,3%.

În București, Radio ZU atinge cel mai mare număr de ascultători unici 116.500. Morning ZU rămâne cel mai ascultat radio din categoria CHR și atinge o cotă de piață de 12,2%.

În urban, Radio ZU este lider cu 750.300 de ascultători unici. Morning ZU atrage cu 6% mai mulți ascultători unici decât primăvara anul 2022. La nivelul publicului comercial din urban, Morning ZU este lider cu o cotă de piață de 16,6%.

La nivel național, anul acesta Morning ZU a atras un număr de 1.096.900 ascultători unici, având o creștere de  3% față de valul similar din 2022. Matinalul se bucură de mai multe sferturi de oră ascultate în acest an, cu 9% față de vara anului 2022. 

Citește și: Radio ZU, cel mai ascultat post în București. Mihai Morar: "Le mulțumim tuturor celor care ascultă, simt și sunt ZU în fiecare zi"

De asemenea, și Romantic FM crește în preferințele ascultătorilor pe tronsonul de dimineață. În acest val, Romantic FM înregistrează un număr de 64.000 de ascultători unici și o cotă de piață de 7%. Romantic FM ajunge astfel în primele șase radiouri de top din FM-ul Bucureștean și surclasează numeroase radiouri generaliste. 

Romantic FM este ales pentru atmosfera inconfundabilă și pentru playlist-ul original cu cele mai variate genuri muzicale

×
Subiecte în articol: cel mai ascultat radio Morning ZU
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close