Antena 3 CNN Actualitate MOŢIUNE DE CENZURĂ. Dan Barna: "Guvernul Dăncilă, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem şansa să trecem examenul de bacalaureat în faţa cetăţenilor"

MOŢIUNE DE CENZURĂ. Dan Barna: "Guvernul Dăncilă, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem şansa să trecem examenul de bacalaureat în faţa cetăţenilor"

MOŢIUNE DE CENZURĂ. Dan Barna: "Guvernul Dăncilă, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem şansa să trecem examenul de bacalaureat în faţa cetăţenilor"
10 Oct 2019   •   11:54

Guvernul Dăncilă este cel mai incompetent din ultimii 30 de ani şi trebuie demis cât mai rapid, a declarat Dan Barna, preşedintele USR, în plenul Parlamentului, în timpul dezbaterilor privind adoptarea moţiunii de cenzură. "Parlamentul României dă bacalaureatul în faţa cetăţenilor. Astăzi avem șansa să trecem acel examen", a mai spus Barna. 

"Guvernul Dăncilă trebuie demis și nu cred că e cineva care nu înțelege asta. Se deschide astfel calea spre alegeri anticipate și ieșirea cu adevărat din criză. Componența acestui Parlament nu mai reflectă voința poporului. Realizarea unei majorități care să asigure funcționarea normală e imposibilă. Cum să fie funcțională o majoritate cu șase partide. Avem nevoie de o reformă majoră a statului astăzi, nu peste cinci ani. Doar anul trecut 230.000 de români s-au mutat cu totul din țară", a spus Barna.

„Am început ziua cu acel sentiment pe care sper că l-au trăit toți în dimineața bacalaureatului. Azi, Parlamentul României dă bacalaureatul în fața cetățenilor. Astăzi avem șansa să trecem acel examen și toată România este cu ochii pe noi. Dna prim-ministrul, dvs știți care este poziția USR în ceea ce vă privește. Nominalizarea dvs a fost o greșeală. Nu v-am susținut nici atunci, nu o vom face nici astăzi și nu cred că este vreo surpriză. (...) Conduceți unul din cele mai incompetente guverne din ultimii 30 de ani. De fapt, am și pariat că acesta este cel mai incompetent guvern pe care l-a avut România după revoluție. (...) Este totuși un lucru bun pe care l-ați făcut, nu pentru că ați crezut în el, ci de frica consecințelor...acela că nu l-ați scăpat pe Liviu Dragnea de pușcărie, atunci când puteați să o faceți. În rest, nimic”, a susținut Dan Barna de la tribuna Parlamentului.

Moţiunea de cenzură "Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!" este dezbătută şi votată, joi, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor. 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close