Antena 3 CNN Actualitate Motivul pentru care Pedro, şoferul de TIR abandonat de patron, timp de o lună, pe Valea Oltului, nu poate pleaca din România

Motivul pentru care Pedro, şoferul de TIR abandonat de patron, timp de o lună, pe Valea Oltului, nu poate pleaca din România

Pedro, şoferul ucrainean de TIR, care a trăit timp de o lună din mila colegilor, după ce a făcut accident, iar patronul l-a abandonat cu tot cu camion, pe Valea Oltului, refuză să plece din România, chiar dacă are camionul reparat. Iată de ce.

Motivul pentru care Pedro, şoferul de TIR abandonat de patron, timp de o lună, pe Valea Oltului, nu poate pleaca din România
Sursa foto: TikTok | Nicholaspetrescu2
de Claudia Popovici    |    29 Mar 2023   •   22:50

Reamintim că la începutul lunii martie, Pedro, aşa cum este cunoscut şoferul ucrainean abandonat pe Valea Oltului, a fost implicat într-un accident rutier.

Urmare unui apel de Facebook, povestea lui Pedro a devenit cunoscută şi mai mulţi colegi i-au sărit în ajutor, mai ales că nu mai avea nici bani, dar nici apa sau mâncare.

"Indiferent de naționalitate, când unul de-al nostru de pe șosele ne cere ajutorul din priviri, atunci nu avem nicio scuză sa stăm cu mâinile in sân.

"Acest om vine din țara aia unde bombardamentele sunt la ordinea zilei, Ucraina. Lucrează ca si noi și își câștigă pâinea greu de pe urma unui volan. A avut un accident pe Valea Oltului acum vreo două săptămâni și de atunci își așteaptă la camion șeful sa vina cu piese de schimb. 

Patronul lui este din Uzbekistan, dar se pare că l-a abandonat pe colegul nostru în peticul ala de pământ căruia noi ii spunem acasă. Nu mai are bani, mâncare, absolut nimic și zilnic stă si privește în zare, doar apare șeful lui cu piesele salvatoare. Trăiește din mila colegilor care mai opresc în acea parcare, dar cred că putem face mai mult de atât.

@nicholas_petrescu #foryou #fy #foryoupage #soferucrainean #fyp ♬ Sad Music - Max-Music

Omul se află în parcarea restaurantului Andiva între Corbu și Proieni, Valea Oltului, între Sibiu și R.Vâlcea", a scris atunci Ilie Matei, un șofer român de TIR, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Un şofer de TIR trăieşte din mila colegilor de pe Valea Oltului, după ce patronul său l-a abandonat

Motivul pentru care Pedro nu pleacă din România, deşi are TIR-ul reparat

Marfa pe care o transporta în TIR, marmura neagră în valoare de peste 8 miliarde lei vechi. După cum susţin internauţii, Pedro aşteaptă, de fapt, ca patronul să se întoarcă, după ce a plecat cu primul TIR de marfă. Tot el ar fi fost cel care ar fi provocat accidentul şi nu şoferul ucrainean.

„Am trecut pe la colegul ucrainean și pot să vă spun că este ok în privința mâncării, spălatului și a îmbrăcămintei. Cam tristă povestea lui. De fapt, nu el a avut accident, ci patronul lui, turc. A condus un Iveco și a intrat în spatele altui camion, l-a lăsat pe ucrainean de pază la camion și el a plecat în Turcia cu camionul ucraineanului. Cine știe când se va întoarce la el să îl ia de acolo”, scria un alt şofer român care trecuse prin zonă.

@nicholas_petrescu #fy #foryou #foryoupage #soferucrainean #fyp #viral #ajutatioameniicaremerita ♬ Sad Music - Max-Music

Un al doilea motiv ar fi faptul că Pedro mai are nevoie de câteva piese de schimb, care ar fi trebuit să ajungă miercuri, 29 martie, notează observatornews.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close