Antena 3 CNN Actualitate Motivul șocant pentru care a fost ucisă Luiza Melencu! Cu ce l-a enervat teribil pe Gheorghe Dincă în casa ororilor

Motivul șocant pentru care a fost ucisă Luiza Melencu! Cu ce l-a enervat teribil pe Gheorghe Dincă în casa ororilor

Antena 3 a prezentat noi detalii din dosarul Caracal legate de modul în care a acționat Gheorghe Dincă, orele petrecute de Luiza și Alexandra în locuința acestuia din Caracal.

Motivul șocant pentru care a fost ucisă Luiza Melencu! Cu ce l-a enervat teribil pe Gheorghe Dincă în casa ororilor
14 Dec 2019   •   12:35

Ce le-a declarat Gheorghe Dincă anchetatorilor

-Luiza a fost captivă, violată și bătută patru zile
-Luiza, încuiată în cameră, i-a legat picioarele și a legat-o la ochi
-Luiza nu a mâncat. A băut doar apă
-Refuzul Luizei de a întreține relații sexuale și jignirile l-au scos din minți pe Dincă. A bătut-o cu pumnii de furie, apoi a ieșit din casă. Când s-a întors în cameră ar fi vrut să-i spună că îi pare rău, dar și-a dat seama că fata murise. 
-Gheorghe Dincă spune că i-a pus trupul într-o husă de pat și saci de plastic pentru a arunca trupul în Olt. Când a ieșit în curte a văzut butoiul și s-a gândit să ardă trupul. A luat o cârpă înmuiată în motorină, a folosit și deșeuri de plastic, electronice, resturi de trestie legată cu sârmă. 

Luiza Melencu ar fi fost omorâtă de Gheorghe Dincă dintr-un motiv ciudat! ”Surse judiciare spun că Luiza ar fi fost ucisă după șase zile de violuri și tortură. Factorul declanșator pentru uciderea tinerei a fost, conform declarațiilor lui Dincă, atunci când Luiza i-ar fi ironizat bărbăția”. 

Citește și: Schimbare șocantă în dosarul Caracal! Noi detalii dezvăluite de Gheorghe Dincă despre modul în care le-a ucis pe Luiza și Alexandra

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal crima Luiza Melencu
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close