Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică: Am o informație obținută de la doamna Mungiu-Pippidi

Mugur Ciuvică: Am o informație obținută de la doamna Mungiu-Pippidi

Mugur Ciuvică: Am o informație obținută de la doamna Mungiu-Pippidi
17 Feb 2016   •   14:56

„Am o informație obținută de la doamna Mungiu-Pippidi care a scris și ea un editorial în care spunea așa: instituțiile statului trebuie să închidă 80% din presa românească pentru că este o presa nereformată și coruptă și să apară o nouă presă cu - asta n-a mai spus, dar e clar - cu patalama de la SRI, care să continue informarea în România. În situația asta ne găsim”

„Foarte mulți dintre telespectatorii dumneavoastră au spus că ies în stradă. Haideți în stradă să continuăm comunicarea cu publicul”, a adăugat Mugur Ciuvică.

Citiți și: Se cere demisia premierului Dacian Cioloș. „Acest Guvern a dat suficiente dovezi de incompetență”

Dacian Cioloș a vorbit, miercuri, în plenul Senatului, despre situația sediilor televiziunilor din trustul Intact. Premierul a declarat că a cerut noii conduceri ANAF să reanalizeze modul în care își desfășoară activitatea, astfel încât atitudinea agenților să fie una de respect față de cetățeni și față de contribuabili.

Premierul Dacian Cioloş a mai declarat, miercuri, în plenul Senatului, că ANAF pune în aplicare o decizie definitivă a justiţiei în cazul posturilor de televiziune ale grupului Intact.


×
Subiecte în articol: mugur ciuvica post confiscat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close