Antena 3 CNN Actualitate Gunoiul ascuns sub preşul judecătoarei Bogdan. Mugur Ciuvică: Conform standardelor DNA, Camelia Bogdan trebuia să fie în pârnaie

Gunoiul ascuns sub preşul judecătoarei Bogdan. Mugur Ciuvică: Conform standardelor DNA, Camelia Bogdan trebuia să fie în pârnaie

Gunoiul ascuns sub preşul judecătoarei Bogdan. Mugur Ciuvică: Conform standardelor DNA, Camelia Bogdan trebuia să fie în pârnaie
de S.T.    |    11 Feb 2016   •   20:36

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP), susţine că judecătoarea Camelia Bogdan trebuia să fie în spatele gratiilor, conform standardelor DNA.

Preşedintele GIP a adus câteva precizări în cazul judecătoarei Camelia Bogdan, după ce aceasta a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA.

"Un judecător nu poate obţine alţi bani în afara profesiei de judecător decât din activităţi didactice universitare, de exemplu profesor la liceu nu poate să fie, şi din cursuri la Institutul naţional al Magistraturii (...). A doua problemă, mult mai gravă deja, este că doamna Camelia Bogdan nu s-a dus să predea unor ingineri de la Ministerul Dezvoltării sau unor recepţioneri de la Ministerul Turismului. Ea s-a dus să predea într-un program al Ministerului Agriculturii, organizat de Ministerul Agriculturii. Programul a fost desfăşurat cu banii Ministerului Agriculturii, bani pe care ministerul i-a împrumutat de la Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. S-a dus acolo şi a predat pe banii Ministerului Agriculturii, sejurul l-a făcut pe banii Ministerului Agriculturii, recompensa de 10.000 de lei a fost din banii Ministerului Agriculturii, folosind un intermediar - o firmă aleasă de ministerul Agriculturii care să organizeze acel eveniment", a spus Mugur Ciuvică, joi, la Antena 3.

 
Judecătoarea Camelia Bogdan a încălcat Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor.1. Potrivit...

Posted by Grupul de Investigatii Politice on 11 Februarie 2016


”După standardele DNA, Camelia Bogdan trebuia să fie deja la pârnaie”

Mugur Ciuvică susţine că, "potrivit standardelor cu care ne-a obişnuit DNA-ul, Camelia Bogdan trebuia să fie în pârnaie, în niciun caz nu trebuia să fie oriunde ar fi acum".

Vă amintim că Inspecția Judiciară s-a autosesizat după dezvăluirile făcute de Grupul de Investigații Politice în legătură cu dosarul Telepatia/ICA și prezentate de Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică la Sinteza zilei, de la Antena 3.

"Sper să nu rezulte din anchetă că i-am stricat imaginea doamnei Bogdan şi să mă certe Inspecţia Judiciară, că apoi iar apar în MCV", a mai spus Mugur Ciuvică, joi, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei".

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei".

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close