Antena 3 CNN Actualitate Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul judecătoarei Camelia Bogdan, după dezvăluirile de la Antena 3

Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul judecătoarei Camelia Bogdan, după dezvăluirile de la Antena 3

Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul judecătoarei Camelia Bogdan, după dezvăluirile de la Antena 3
Sursa foto: Foto:luju.ro
11 Feb 2016   •   15:59

Inspecția Judiciară s-a autosesizat după dezvăluirile făcute de Grupul de Investigații Politice în legătură cu dosarul Telepatia/ICA și prezentate de Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Potrivit sursei citate, în timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov în cadrul unui program finanțat de același minister.

Mai mult, la câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.

”După standardele DNA, Camelia Bogdan trebuia să fie deja la beciul domnesc”

Președintele GIP, Mugur Ciuvică, a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că este surprins de inițiativa Inspecției Judiciare, căci, după standardele DNA-ului, care ar fi trebuit primul să se sesizeze, judecătoarea Camelia Bogdan ar fi trebuit să fie deja la ”Beciul domnesc”.

”Ea a primit bani de la o parte implicată în proces în timp ce judeca procesul și sentința a fost în favoarea pății care a plătit-o pe Camelia Bogdan. Pentru asta orice alt judecător din țară și din lumea asta ar fi fost în pușcărie”, a spus Mugur Ciuvică, la Antena 3.

”O reviziure a procesului Telepatia ar fi normală”

Prezent în emisiunea de miercuri seară, de la Antena 3, liberalul Teodor Atanasiu a afirmat că, în urma acestor dezvăluiri, cel mai probabil, va urma o anchetă și, de ce nu, o reviziure a procesului Telepatia.


 
Grupul pentru Investigații Politice a publicat pe pagina oficială de Facebook documentele care demonstrează că judecătoarea Camelia Bogdan și-a petrecut jumătate din acest concediu la Poiana Brașov într-un program finanțat de una dintre părțile din Dosarul ICA.

 
În timpul procesului ICA, judecătoarea Bogdan a primit bani de la partea vătămată, Ministerul AgriculturiiÎn timp ce...

Posted by Grupul de Investigatii Politice on 10 Februarie 2016




×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close