x close

100 de minute: Mugur Ciuvică, față în față cu judecătoarea Camelia Bogdan. ”A încercat să spună în CSM că s-a prescris fapta”

de A.M.P    |    25 Ian 2017   •   17:30
100 de minute: Mugur Ciuvică, față în față cu judecătoarea Camelia Bogdan. ”A încercat să spună în CSM că s-a prescris fapta” 482 Foto: Agerpres

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, a afirmat, la finalul ședinței CSM în care s-a dezbătut un posibil conflict de interese în care s-ar fi aflat judecătoarea Camelia Bogdan, atunci când a judecat dosarul ICA, că pe toate actele prezentate astăzi de magistrat era antetul Ministerului Agriculturii.

Mugur Ciuvică a subliniat, într-o intervenție pentru „100 de minute”, de la Antena 3, că în opinia GIP este vorba de o situație clară de incompatibilitate a judecătoarei Camelia Bogdan care, în fața CSM, ”ba a încercat să spună că s-a prescris fapta, ba să îi certe pe cei de la Inspecția Judiciară că nu au respectat nu știu de legi”.

CSM a rămas în pronunțare în acest caz, a mai anunțat Mugur Ciuvică.

Ședința CSM vine la un an după ce Grupul de Investigații Politice (GIP) a publicat documente care arată că, în timp de judeca dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 de lei de la Ministerul Agriculturii, parte în dosar.

Mai mult, potrivit GIP, judecătoarea a petrecut și un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, tot pe banii ministerului.

După ce s-a întors din sejur, judecătoarea Camelia Bogdan a decis, într-un timp record, în favoarea Ministerului Agriculturii.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati