Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică îl distruge pe Grindeanu: "PSD a pus o nulitate la Transporturi"

Mugur Ciuvică îl distruge pe Grindeanu: "PSD a pus o nulitate la Transporturi"

Mugur Ciuvică a afirmat astazi în cadrul unei emisiuni online că adevărata problemă de la transporturi e că în 2022 românii vor avea în plus doar vreo 13 kilometri de autostradă. Președintele Grupului de Investigații Politice (GIP) dă vina pentru această situație pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Mugur Ciuvică îl distruge pe Grindeanu: "PSD a pus o nulitate la Transporturi"
de Gabriel Dano    |    17 Aug 2022   •   23:14

„Problema este că PSD a pus o nulitate la Ministerul Transporturilor. Apoi... ce se întâmplă în Portul Constanța... ce mai e de zis? Adică Grindeanu este problema PSD-ului, nu Gigel din Portul Constanța. Iar Grindeanu nu se poate înconjura de oameni mai fraieri ca el pentru că nu există oameni mai fraieri ca el în domeniul transporturilor din România, omul fiind absolut aerian. Se vede din ce spune”, a zis Mugur Ciuvică.

„Mă întrebați de Portul Constanța. Am văzut recent o știre care cred că se va dovedi adevărată, mai precis că anul acesta, singurii kilometri de autostradă dați în folosință, vor fi vreo 13, de la Sibiu spre Valea Oltului. Asta este problema în România! Nu pe cine pune Gigi Marga la Portul Constanța. Să pună pe oricine. Problema este că Grindeanu nu are ce căuta la Ministerul Transporturilor”, a mai spus Mugur Ciuvică la DC News.

×
Subiecte în articol: mugur ciuvica Sorin Grindeanu
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close