Antena 3 CNN Actualitate Nati Meir a încercat să se spânzure în toaleta celulei sale (VIDEO)

Nati Meir a încercat să se spânzure în toaleta celulei sale (VIDEO)

Nati Meir a încercat să se spânzure în toaleta celulei sale (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Oct 2010   •   17:50

Fostul deputat Nati Meir a încercat să se spânzure cu baierele unei sacoşe, la sfârşitul săptămânii trecute, în toaleta celulei sale. Bara de care s-a agăţat, însă, s-a rupt, astfel că acesta se află în afara oricărui pericol. Nati Meir se află încarcerat în penitenciarul Galaţi pentru trafic de influenţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), citat de Mediafax, incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă.

"Sâmbătă dimineaţă, la ora 4:30, a încercat să se spânzure în grupul sanitar al camerei în care este deţinut. A folosit baierele unei sacoşe, însă bara de care s-a agăţat s-a rupt. Au intervenit imediat colegii de cameră, apoi personalul medical al închisorii", a declarat purtătorul de cuvânt.

Motivul invocat de Nati Meir pentru tentativa de suicid îl reprezintă "nemulţumirile judiciare".

În urma incidentului, Nati Meir nu a avut nevoie de îngrijiri medicale . Acesta va rămâne în acelaşi penitenciar, unde va beneficia de consiliere psihologică.

Nati Meir, fost deputat PRM şi fost aspirant la funcţia de şef al statului, a fost reţinut în octombrie 2009, fiind acuzat că ar fi luat sume importante de bani de la mai multe persoane, cărora le-a promis că le va ajuta să obţină împrumuturi bancare.



Antena3.ro


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close