Antena 3 CNN Actualitate News Magazine. Bercea Mondial se TEME de influenţa lui Băsescu. Avocat: El întârzie denunţul, de frică

News Magazine. Bercea Mondial se TEME de influenţa lui Băsescu. Avocat: El întârzie denunţul, de frică

News Magazine. Bercea Mondial se TEME de influenţa lui Băsescu. Avocat: El întârzie denunţul, de frică
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Ian 2015   •   12:18
Bercea Mondial se teme pentru siguranţa lui şi a familiei sale, a dezvăluit avocatul său, Pavel Abraham, sâmbătă, la emisiunea News magazine, de la Antena 3. 
 
Apărătorul interlopului a explicat de ce Sandu Anghel întârzie să facă publice dovezile incriminatoare la adresa fostului preşedinte Traian Băsescu. 
 
Bercea susţine că, în continuare, simte din plin influenţa fostului preşedinte şi puterea pe care acesta o exercită.

Fratele fostului preşedinte, Mircea Băsescu, a primit permisiunea instanţei să meargă la serviciu de trei ori pe săptămână, câte trei ore pe zi, la firmele sale

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.
 
Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Pe 20 iunie 2014, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.


Pe 26 noiembrie 2014, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.

×
Subiecte în articol: mircea basescu Bercea Mondial
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close