Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Văcăroiu a fost externat, după operaţia pe cord deschis (VIDEO)

Nicolae Văcăroiu a fost externat, după operaţia pe cord deschis (VIDEO)

Nicolae Văcăroiu a fost externat, după operaţia pe cord deschis (VIDEO)
Sursa foto: Nicolae Vacaroiu
30 Mar 2010   •   15:23

Preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, a fost externat, după ce joia trecută a fost supus unei operaţii pe cord deschis. Fostul premier al României a ieşit din Spitalul de Urgenţă Floreasca la ora 13.30, iar medicii i-au recomandat să continue recuperarea post-operatorie, informează Mediafax.

"Pacientul este într-o stare bună, va continua recuperarea şi tratamentul recomandat de medici", a declarat Şerban Brădişteanu, şeful echipei care l-a operat pe Nicolae Văcăroiu. În urmă cu o zi, Văcăroiu a făcut câteva exerciţii de recuperare, într-un centru privat.

Nicolae Văcăroiu a fost operat pe cord deschis joi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Fostului premier al României i s-au montat câteva bypass-uri aortocoronariene. Intervenţia chirurgicală a durat aproximativ şapte ore şi a fost efectuată de echipa condusă de medicul Şerban Brădişteanu.

Nicolae Văcăroiu, în vârstă de 66 ani, a fost premierul României în perioada 1992 - 1996. După anul 2000, a fost preşedinte al Senatului României, iar în prezent deţine funcţia de preşedinte al Curţii de Conturi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolae Vacaroiu operatie spital externare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close