Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan promite că scapă Bucureştiul de şobolani şi căpuşe: "Imediat ce vremea permite, o să stropim"

Nicuşor Dan promite că scapă Bucureştiul de şobolani şi căpuşe: "Imediat ce vremea permite, o să stropim"

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, promite că şobolanii şi căpuşele vor dispărea, iarba din parcuri va fi cosită, iar gropile vor fi asfaltate. 

Nicuşor Dan promite că scapă Bucureştiul de şobolani şi căpuşe: "Imediat ce vremea permite, o să stropim"
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    02 Iun 2021   •   14:36

Anunţul edilului a venit miercuri, în plin război la Primăria Capitalei între USR şi PNL, când cele două partide se acuză reciproc de boicot. 

Dan: Avem pregătite utilajele, imediat ce vremea permite, o să stropim

"Operațiunea de cosire a ierbii a început, estimez că în două săptămâni o să fim gata în parcuri și după aia urmează și spaţiile publice.

"Pentru țânțari, căpuşe, şoareci, şobolani - avem pregătite utilajele, imediat ce vremea permite o să stropim, nu putem face asta acum", a declarat, miercuri, primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

Cât despre gropile din asfalt, el spune că bugetul Administrației Străzilor, "care înseamnă gropi, marcaje și semafoare", este de 20 de milioane de lei pe 2021.

Nicuşor Dan spune că Bucureştiul scapă curând de gropile din asfalt: "În două luni o să fim bine"

Şobolanii şi căpuşele vor dispărea, iarba din parcuri va fi cosită, iar gropile vor fi astfaltate, a spus, miercuri, primarul Capitalei, Nicuşor Dan. 

"Pentru gropile din asfalt, am alocat o sumă consistentă în buget, imediat ce contractul este semnat și vremea permite, estimez că în două luni o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt", a anunţat Dan.

El spune că bugetul Administrației Străzilor, "care înseamnă gropi, marcaje și semafoare", este de 20 de milioane de lei pe 2021.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan capuse sobolani
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close